HomePsikologji

Test: Zbuloni se si ju shohin njerëzit dhe kush jeni në realitet

Ju ftojmë të bëni këtë test të thjeshtë por shumë të saktë psikologjik që do të zbulojë disa fakte interesante për ju. Funksionon më mirë kur ndiqni udhëzimet pa mashtruar. Pra, a jeni gati?

Udhëzimet:

  • Merrni një letër dhe një laps.
  • Shkruani 3 emra kafshësh në rendin vijues:
  1. Kafsha juaj e preferuar.
  2. Një kafshë që do të preferonit ta kishit si kafshë shtëpiake.
  3. Kafsha juaj e dytë e preferuar, qoftë e zbutur ose e egër.
  • Tani shkoni në listën e kafshëve dhe shkruani karakteristikat që korrespondojnë me secilën kafshë.
  • Kontrolloni rezultatet tuaja:
  1. Kafsha e tretë reflekton se si e shihni veten.
  2. Kafsha e dytë tregon se si ju shohin njerëzit.
  3. Kafsha e parë përshkruan se kush jeni në të vërtetë.

TË NGJASHME