HomeTeknologji

Tetë smartphone-ët më të kërkuar të momentit

Telefonat smart përfaqësojnë shumë më tepër se pajisjet mobile për të folur dhe dërguar mesazhe SMS.

Ata gjithashtu përfshijnë kamera, shfletim interneti dhe e-mail, platformë sociale, tastierë dore për të luajtur lojëra, ekran navigacion satelitor, portofol digjital …

Me zhvillimin e një numri në rritje të aplikacioneve mobile, aftësitë e pajisjeve mobile po bëhen gjithnjë e më të shumta. Ekranet e telefonit bëhen më të mëdha, dhe nevoja për bateri me kapacitet më të madh është më e theksuar te çdo gjeneratë të re.

Bazuar në kriteret e mësipërme dhe shumë kritere të tjera, Independent ka përpiluar listën e tetë smarthone-ët më të kërkuar në këtë moment. Disa modele tashmë janë në shitje, ndërsa të tjerë do të vijnë në treg së shpejti.

Apple iPhone XS

Sony Xperia XZ3

Huawei P20 Pro

Samsung Galaxy Note9

HTC U12 Life

OnePlus 6

Motorola One

BlackBerry KEY2


TË NGJASHME