HomePolitikë

Thaçi dekreton shpërndarjen e Parlamentit

Presidenti i Kosoves Hashim Thaçi ka dekretuar shpërndarjen e Legjislaturës s? VI’t? t? Kuvendit t? Republikës s? Kosovës. Ai ka thënë se do t? vendos s? shpejti për datën e zgjedhjeve t? jashtëzakonshme. “Sot e dekretova shpërndarjen e Legjislaturës s? VI-t? t? Kuvendit t? Republikës s? Kosovës. Pas konsultimeve me partitë politike, n? përputhje me kompetencat e mia kushtetuese, do t? vendos s? shpejti për datën e zgjedhjeve t? përgjithshme t? parakohshme”, ka shkruar Thaçi në Facebook. Sipas presidentit ky ?sht? edhe nj? test shtesë për forcimin e demokracisë n? Kosovës, t? cilin institucionet, subjektet politike dhe qytetarët do ta kalojnë me shumë sukses./Ekspress

No photo description available.

TË NGJASHME