HomePolitikë

Thaçi nënshkruan sot ligjet për ushtrinë e Kosovës

Presidenti Hashim Thaçi do të nënshkruajë sot ligjet për ndryshimin e mandatit të Forcës së Sigurisë së Kosovës.

Nënshkrimi i Ligjit për Ministrinë e Mbrojtjes, Ligjit për Forcën e Sigurisë së Kosovës dhe Ligjit për shërbim në Forcën e Sigurisë së Kosovës bëhet në ora 10:00 në kabinetin e presidentit.

Më 14 dhjetor, Kuvendi i Kosovës ka miratuar në lexim të dytë tri ligjet që e kanë ndryshuar mandatin e FSK-së në ushtri.


TË NGJASHME