HomeTeknologji

“Threads” opsioni i ri nga Instagram

Instagram ka njoftuar sot një aplikacion të ri të pavarur të quajtur Threads i cili synon të bashkëveprojë më shumë me miqtë tuaj të ngushtë në Instagram. Ngjashëm me opsionin Close Friends ndërsa ndani Story tuaj në Instagram, tani mund të shtoni listën tuaj të miqve të ngushtë për të komunikuar ekskluzivisht me ta përmes aplikacionit ndërsa përdorni akoma mjetet krijuese të Instagram-it, si tekst, mesazhe foto video dhe emoji.

Tipari më interesant në pajisje është me shumë mundësi që azhurnimi i gjendjes automatike. Kur e aktivizoni atë, kjo veçori do të lejojë që Threads të kërkojë vendndodhjen, lëvizjen, nivelin e baterisë dhe lidhjen e rrjetit tuaj smartphone. Duke përdorur këtë, Threads do të jetë në gjendje të ndajnë informacionin e duhur për miqtë tuaj të afërt.

Instagram Threads UI.

Nga frika e shqetësimeve të shkeljeve të intimitetit, Instagram ka bërë të qartë se programi i statusit automatik është plotësisht i zgjedhjes dhe mund të fiket në çdo moment. Në të vërtetë, Instagram ka hedhur një postim krejt të veçantë duke ekzekutuar privatësinë e Thread. Sidoqoftë, duke pasur parasysh historinë e shkëlqyeshme të Facebook-ut me trajtimin e të dhënave të përdoruesve, do të ketë pyetje në lidhje me këtë veçori të re të statusit automatik.

Threads hyn në qarkullim global në Android dhe iOS duke filluar që sot.


TË NGJASHME