HomeLajmi i Fundit

Thyen urdhërin e shtetrrethimit/ Gjobiten tre pronarë lokalesh në Vlorë

Qyteti i Vlorës ende i pabindur nga urdhrat e qeverisë për shtetrrethim.

Tre pronar lokalesh janë gjobitur pasi kanë mbajtur hapur lokalet e tyre.

Lokali nën administrimin e shtetasit E.F., 54 vjeç, me emërtimin “Bar-kafe”, në lagjen “1 Maji” Vlorë, ka marrë masë administrative 100 000 lekë.

Lokali nën administrimin e shtetasit R.S., 56 vjeç, me emërtimin “Bar-kafe”, në lagjen “24 Maji”, Vlorë, ka marrë masë administrative 100 000 lekë.

Lokali nën administrimin e shtetasit J.S., 33 vjeç, me emërtimin “Bar-kafe”, në lagjen “Pavarësia”, Vlorë, ka marrë masë administrative 100 000 lekë.

Njoftimi i policisë

Policia e Vlorës

Në zbatim të masave kufizuese të shpallura nga Qeveria Shqiptare, për vënien në kontroll të pasojave që sjellin përhapjen e COVID-19, nga ana e Seksionit të Rendit në Komisariatin e Policisë Vlorë, gjatë kontrollit të qytetit për zbatimin e Telegramit të Drejtorit të Përgjithshëm të Policisë Shtetit me Nr. 1952 Prot. datë 10.03.2020 për “Mos lejimin e grumbullimeve në ambjentet e hapura dhe të mbyllura”, si dhe aktit normativ Nr. 3 datë 15.03.2020, gjatë ditës së djeshme janë konstatuar lokale të hapura si më poshtë:

• Lokali nën administrimin e shtetasit E.F., 54 vjeç, me emërtimin “Bar-kafe”, në lagjen “1 Maji” Vlorë, ka marrë masë administrative 100 000 lekë.

• Lokali nën administrimin e shtetasit R.S., 56 vjeç, me emërtimin “Bar-kafe”, në lagjen “24 Maji”, Vlorë, ka marrë masë administrative 100 000 lekë.

• Lokali nën administrimin e shtetasit J.S., 33 vjeç, me emërtimin “Bar-kafe”, në lagjen “Pavarësia”, Vlorë, ka marrë masë administrative 100 000 lekë.

Për të tre këta shtetas u përpiluan proces–verbalet mbi kundravajtjen administrative, për shkelje të pikës 7, neni 3, të Aktit Normativ Nr. 3, datë 15.03.2020.

Njëkohësisht u përpilua proces–verbali mbi kundravajtjen administrative, për shkelje të pikës 17, neni 3, të Aktit Normativ Nr. 3, datë 15.03.2020, të ndryshuar, pasi shtetasi G.K., 38 vjeç, nuk ka zbatuar urdhrin e dhënë nga organet kopetente për ndalimin e lëvizjes për këmbësorët sipas orarit të përcaktuar, ku masa administrative kundrejt tij është 10 000 lekë.

Policia iu bën thirrje qytetarëve t’u binden ndalesave të përcaktuara dhe të kufizojnë sa më shumë lëvizjet, për të mirën e përbashkët.

M.H/ GotaNews