HomeTeknologji

TikTok sjell risi, ja çfarë ka përgatitur së fundmi platforma

TikTok përditëson qendrën e tij të sigurisë me udhëzues dhe burime të reja të krijuara për të mbështetur bisedat rreth sigurisë dixhitale, dhe kështu e bëjnë më të lehtë për prindërit të kuptojnë se si funksionon platforma dhe mjetet në dispozicion për të arritur përvojën më të mirë të mundshme për familjen e tyre.

Ky përditësim i bashkohet lançimit të fundit në Spanjë të “Udhëzuesit TikTok për Prindërit”, dhe përfaqëson një hap të mëtejshëm në angazhimin e kompanisë për të promovuar mësimin dhe sjelljen e përgjegjshme dixhitale për të ndihmuar në sigurimin e sigurisë së të miturve.

“Qendra jonë e Sigurisë është një pjesë e rëndësishme e mënyrës sesi ne mund të mbështesim familjet në TikTok. Kjo është arsyeja pse ne e bëjmë atë të arritshëm për të gjithë drejtpërdrejt nga cilësimet dhe pjesët e tjera të aplikacionit tonë. Ne vazhdojmë të investojmë në mënyra të reja për të ruajtur një platformë të sigurt dhe mikpritëse dhe jemi të përkushtuar për të fituar besimin e komunitetit tonë TikTok sa herë që ata hapin aplikacionin,” përfundon Alexandra Evans, Shefe e Politikave Publike për Sigurinë e Fëmijëve në TikTok në Evropë.

Qasja e TikTok për sigurinë përfshin politika, produkte dhe mbështetës, pasi ndërton një komunitet ku lulëzon shprehja krijuese. Qendra e Sigurisë u siguron prindërve dhe kujdestarëve informacion mbi ekosistemin aktual të sigurisë, përmes videove të reja rreth asaj se si funksionon TikTok mbi sigurinë, Udhëzimet tona të Komunitetit dhe burimet në dispozicion.

TikTok është i vetëdijshëm se sa i përket sigurisë, e gjithë industria duhet të punojë së bashku. Për këtë arsye, platforma ka forcuar marrëdhëniet me ekspertët kryesorë të sigurisë. Kështu, ky përditësim nga Qendra e Sigurisë i ofron komunitetit informacion në lidhje me TikTok dhe disa koncepte, të tilla si shkrim-leximi në media dhe mirëqenia dixhitale, të cilat ata i kanë zhvilluar së bashku me ekspertë nga organizata të tilla si Shoqata Kombëtare për Edukimin e Shkrim-leximit të Medias (NAMLE). , Shoqata Kombëtare e Çrregullimeve të Ushqimit (NEDA), Connect Safely, Instituti për Sigurinë Familjare në internet dhe Shoqata Kombëtare e Prindërve, ose projekti bashkëpunues i shpallur kohët e fundit me PantallasAmigas.


TË NGJASHME