HomeLifestyle

Tipat e femrave që meshkujt nuk i pëlqejnë aspak

Çfarë i irriton meshkujt te femrat dhe i bën të largohen mënjëherë nga to? Ndoshta edhe ju mund të jeni në mesin e tyre.

Ja tipat e femrave që meshkujt nuk i pëlqejnë aspak:

Femrat arrogante

Nëse jeni arrogante, ju nuk zgjoheni fare interes tek ai.

Të varura nga dramat

Shpërthim i xhelozisë, grindjet e vazhdueshme… këto janë gjërat që meshkujt betohen se një femër të tillë kurrë në jetë nuk do kishin dashur ta kenë përkrah.

Femrat e “akullta”

Meshkujt nuk e duan ftohtësinë tek një femër, përndryshe duan që ajo të jetë e dashur jo vetëm me të, por edhe me të tjerët.

Femër dembele

Nëse një femër e tillë qëndron pranë një mashkulli, për të do të ishte një dështim fatal, andaj edhe ata qëndrojnë sa më larg femrave dembele.

Ato femra që nuk e dinë kuptimin e fjalës “kompromis”

Meshkujt duan të kenë pranë dikë që është e gatshme për kompromise së bashku.

Femra të përkëdhelura

Kur bëhet fjalë për një lidhje të gjatë, meshkujt nuk i pëlqejnë fare femrat e përkëdhelura.


TË NGJASHME