HomeSociale

Tirana nesër pa drita, ja zonat

Në disa zona në Tiranë, ditën e nesërme, do të ketë stakim të energjisë për disa orë.

Sipas OSHEE, stakimi i energjisë elektrike vjen si pasojë e rikonstruksionit të disa kabinave.

Zonat dhe oraret:

11:00- 13:00

rruga “Pjeter Bogdani”, rruga “Vaso Pasha”

14:00 -15:00

rruga “Petro Nini Luarasi”  tek Shkolla e Baletit.

9:00-15:00

rruga “Jordan Misja”


TË NGJASHME