HomePolitikë

Tjetër aleat ‘tradhëton’ Bashën, kush është kandidati që kërkon mandatin në KQZ

Një tjetër aleat i Bashës ka dorëzuar formularin e dekriminalizimit në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve. Bëhet fjalë për kryetarin e Partisë Bashkimi Popullor i Pensionistëve të Shqipërisë, Selami Jenishehri.

Jenishehri, ishte në listën e Partisë Demokratike në Qarkun e Tiranës. Pas marrjes së mandatit nga ana e KQZ-së, Jenishehri pritet që të bëjë dhe betimin në Kuvend.


TË NGJASHME