HomeSociale

Tjetër apel nga Presidenti për koronavirusin

meta

Presidenti Ilir Meta me anë të një statusi në “Facebook” shkruan se për të përballuar me sukses koronavirusin kërkohet edhe përfshirja e profesionistëve më të mirë të vendit edhe jashtë shërbimit aktiv shëndetësor.

Postimi i plotë:

Përballimi me sukses dhe përgjegjshmëri, kërkon pikërisht përfshirjen e profesionistëve më të mirë të vendit edhe jashtë shërbimit aktiv shëndetësor. BASHKIMI BËN FUQINË! 


TË NGJASHME