HomeShowbiz

Tom Cruise vendos të takoje të bijën pas 5 vitesh

Tom Cruise mund ta shohë vajzën e tij Suri deri në 10 ditë në muaj, por nuk zgjedh që ta bëjë këtë. Një burim për Us Weekly tha se aktori nuk e ka takuar vajzën prej vitesh.

Çdo person lejohet ta shohë fëmijën e tij nëse dëshiron,”-tha burimi. “Por ai ka zgjedhur të mos e takojë.

56-vjeçari dhe Katie Holmes u divorcuan në vitin 2012 pas 6 vitesh martesë dhe kanë një vajzë 12 vjeçare sëbashku.

Të dhënat tregojnë se aktori nuk është takuar me vajën e tij, Suri, që nga viti 2013.

Pas divorcit kujdertaria i kaloi Holmes dhe Tomit ju lejua ta takojë atë. Cruise ka edhe dy fëmijë të adoptuar me Nicole Kidman.


TË NGJASHME