HomeModa

Top makijazhet për Halloween-in e vitit 2018

Nëse keni filluar të kërkoni se si do të dukeni për Halloween, ne jemi të mendimit se nuk është kurrë shumë herët për të planifikuar këtë.

Kështu që mos harroni: numërimi ka filluar për natën më e djallëzuar të vitit.

Ju padyshim do të zgjidhni mënyrën më të lehtë për t’u përgatitur: atë të shtrigës ose skeletin. Por, pse mos të provoni diçka të re këtë vit sa i përket kostumit që e zgjedhni?

Të bërit diçka të re nuk do të thotë që patjetër të përdorni gjëra që kushtojnë, ju mund të përdorni vetëm një elajner dhe disa xixa.

Shikoni më poshtë për disa nga propozimet tona, ju ka mbetur edhe pak kohë për t’i praktikuar.

Një zanë mali

Një merimangë xixëlluese

Shuri nga Pantera e Zezë

Tabela Ouija

 

 


TË NGJASHME