HomeModa

Total black, sinonim i elegancës dhe mondanitetit

Nuk ka asnjë tonalitet tjetër që të bëjë një femër të ndjehet perfekte.

Të vishni këtë ngjyrë nuk do të thotë aspak se jeni tip i trishtueshëm dhe as që dëshironi të fshihni disa kilogramë.

E zeza është sinonim i elegancës pa kohë dhe mondanitetit pa kufizim.

Në këtë galeri do gjeni disa sugjerime për ta bërë këtë nuancë të pa refuzueshme.


TË NGJASHME