HomeLajme

Tre ditë muzikë në Korçë

Në Korçë nis sot një festival muzike që do të zgjasë tre ditë. Në sheshin qendror të pazarit të Korçës do mbahen koncerte me muzikë xhaz, rrok dhe pop.

Mbrëmja e parë me muzikë jazz i kushtohet figurës së Gjon Milit fotografit të njohur, me origjinë nga Korça


TË NGJASHME