HomeModa

Trendet e 2019-s, ja çfarë ju sugjerojnë stilistët për 365 ditët në vijim

Dizajnerët kanë bërë gati gjithçka gati për një vit gjithë stil, teksa këtë vit është ripërpiluar dhe sjellë klasikja perëndimore. Së pari zgjidhni veshjet voluminoze për mbrëmjet tuaja. Kërkoni të bini në sy duke përdorur me bollëk taftën dhe shifonin.

Transparentja është një tjetër stil i guximshëm, që stilistët e këshillojnë fort për verën e 2019. “Matchy Matchy”, koordinimi i ngjyrave për veshjen tuaj nuk do të jetë kurrë më i lehtë se sa këtë vit. Dizajne apo ngjyra të njëjta të çantës me veshjen tuaj, janë një tjetër këshillë për këtë vit.

Gjithashtu ngjyrat neon plot dritë, të ndërthurura me të tjera dizajne janë një tjetër stil “in” për këtë vit. Zgjidhni në look-un tuaj aksesorë si turbanë, apo kapele dhe shaje me këto printe. Do të përdoren gjithandej falë koleksioneve nga shumë shtëpi të modës.

Thekët nuk janë tashmë një trend anësor, përkundrazi qëndrojnë në qendër ndër më kryesorët. Përqafojini dhe ju. Ndërkohë që këtë vit harrojini printet me pika, xhaketat oversize, apo çizmet e gjata.


TË NGJASHME