HomeModa

Trendet e çantave për vitin 2020

Fatmirësisht, çantat e vitit 2020 tashmë duket të jenë shumë më të thjeshta se ato të 2010. Ekipet e modës në Bloomingdales dhe Net-A-Porter njoftuan se çfarë planifikojnë të mbajnë gjatë gjithë vitit dhe ne jemi gati të zgjerojmë koleksionin tonë.

Tani që kemi hyrë në një dekadë të re, çfarë do të shihni në qendër të vëmendjes?

Shihni ato, më poshtë:

Vëllimi i butë, i ngjashëm me jastëk

Çantë tufë

Çanta moderne hobo


TË NGJASHME