HomeModa

Trendet e flokëve më IN të momentit

Së fundmi është përfolur që blogerët kanë vendosur se cilat do të jenë tendencat e flokëve që do të jenë më parapëlqyera gjatë vitit 2019.

Po cilat do të jenë trendet e flokëve më IN për këtë vit?Më poshtë do të paraqesim disa tendencat e flokëve që po dominojnë për momentin.

1.Prerja ‘bob’

Ky është modeli i flokëve të shkurtra qe do të jetë tendenca më e përhapur e flokëve gjatë 2019. Ky model flokësh u shkon të gjitha femrave.

2.Trendi i flokëve rozë

Përse mos të, guxoni?! .

3.Flokët natyrale
Cdo vit ka qenë e tendecat e cokollatës edhe ajo gështenjës. Theksojmë që ky kjo tendencë e ngjyrës natyrale vazhdon të jetë edhe këtë vit.

4.Flokët e gjata të drejta
Blogerët kanë paraqitur edhe trendin e flokëve të gjatë e të drejtë . Është një model flokësh shumë femërore dhe mjaft elegante.

5. Aksesorët tek flokët
Gjithashtu vlen për tu përmendur edhe aksesorët.Këtë vit janë rikthyer karficat e viteve ’90 dhe është një mënyrë kaq interesante për të zbukuruar flokët tuaja.TË NGJASHME