HomeModa

Trendet e rroba banjove të kësaj vere ,njëra më seksi se tjetra

Vera e 2019-s sjell një sërë trendesh të reja dhe mund të themi që të gjitha ju bëjnë të dukeni shumë seksi.

1.Rroba banjo trup

2.Të poshtmet me bel të lartë

3.Rroba banjet me rrip

4.Rroba banjet me ngjyra pastel

5.Rroba banjet me fruda

6.Rroba banjet me të çara

7.Rroba banjet me lidhje të kryqëzuara

8.Rroba banjet kadife

9.Rroba banjet me printe të ndryshme

10.Rroba banjet me mëngë të gjata

11.Rroba banjet me lidhje te pjesa e sipërme

12.Rroba banjet ngjyrë “nude”

13.Rroba banjet me printe kafshësh


TË NGJASHME