HomeShowbiz

Trendi i nofullës dhe mollëzave të theksuara: VIP-at para dhe pas

Pavarësisht nga fakti që fytyrat me faqe topolake, të njohura edhe si “fytyra të foshnjës”, po bëhen të njohura në të gjithë botën, ndërsa nofullat e gdhendura mbeten një nga trendet kryesore dhe i bëjnë shumë njerëz të çmenden për to. 

Edhe Selena Gomez me fytyrë të rrumbullakët nuk i rezistoi dot tundimit dhe i dha lamtumirën faqeve të saj simpatike topolake.

Ne zgjodhëm 17 të famshëm që tani kanë mollëza të mrekullueshme, por që kishin faqe të rrumbullakëta. Sinqerisht, ne nuk mund të zgjedhim se cili imazh duket më mirë tek ata.

1. Bella Hadid
2. Taylor Swift
3. Natalie Portman
4. Megan Fox
5. Kim Kardashian
6. Adriana Lima
7. Renée Zellweger
8. Kylie Jenner
9. Miley Cyrus
10. Emma Watson
11. Zoë Kravitz
12. Selena Gomez
13. Margot Robbie
14. Nicole Kidman
15. Rihanna
16. Katy Perry
17. Tilda Swinton


TË NGJASHME