HomeModa

Xhinset që duhet të keni patjetër këtë vjeshtë

Kur është fjala për kombinimet, bluzat dhe xhaketat elegante janë zgjidhje e menjëhershme. Një prej modeleve të preferuara të të gjithëve, xhinset e ngushta janë rikthyer këtë vjeshtë, madje është trendi më dominues se asnjëherë më parë.  

Pas disa sezoneve me xhinse më të gjera, të drejta, kjo vjeshtë do të vijë si një rikthim te modeli i preferuar. Xhinset e ngushta, në fakt, kanë një rol shumë të rëndësishëm në garderobë, madje janë edhe veshja më praktike që ne zgjedhim menjëherë.

Xhinset e ngushta janë pikërisht ajo që garderoba po kërkon për muajt e ardhshëm. Ne të gjithë e duam këtë veshje të rehatshme të vjeshtës, sapo moti nis të freskohet.

Shikoni disa modele që do të ndeshni këtë vjeshtë. Mbi të gjitha, të gjithë kemi nevojë dhe nuk mund të rrimë dot pa një copë xhinsi.


TË NGJASHME