HomeShowbiz

Trendi më i ri i pantallonave nga Kylie Jenner dhe Kim Kardashian

Kim Kardashian dhe Kylie Jenner gjithmonë janë në qendër të vëmendjes me paraqitjet e tyre.

Bota i do kaq shumë Kim Kardashian dhe Kylie Jenner është për shkak të gatishmërisë që kanë për të eksperimentuar me stilin e tyre. Ndoshta kjo është arsyeja pse motrat aktualisht renditen si dy personat e famshëm më me ndikim në modë.

Këto vajza  guxojnë  çdo ditë për të shtyrë kufijtë e asaj që konsiderohet ‘normale’.  Por, siç është natyra e eksperimentimit, nganjëherë ajo funksionon, ndërsa herë të tjera, domethënë, thjesht nuk funksionon.

Që të gjykoni vetë më mirë, po ju lëmë me një imazh që motrat ndanë ku shihen të veshura më jumpsuits pa një këmbë.


TË NGJASHME