HomeModa

Trendi numër 1 për flokët!

Shumë i përdorin kur flenë, që të mos kenë dhimbje kur të zgjohen nga shtrëngimi i tepërt i flokëve. Por cili është ky aksesorë kaq i vecantë?

I keni parasysh ato lidhëset që nuk të krijojnë forma në flokët e drejtë kur i kapni!

Të përbëra nga një material mëndafshi, këto lidhëse po kthehen në aksesorin nr.1 këtë verë për flokët tuaj!

Kur të shihni sesi mund ta vendosni në flokët tuaj, do të dalloni menjëherë sesa e mrekullueshme është kur ke një aksesor që jo vetëm është në modë, por është i mirë dhe për shëndetin.

Ne kemi gjetur disa mënyra për t’i stiluar flokët me këto lidhëse të buta, që mund t’i shihni më poshtë:

Topuz i poshtëm

Topuz i sipërm me baluke

Flokët e kapur bisht

Bishti i viteve ’90


TË NGJASHME