HomeUdhëtime

“Tripadvisor” rendit qytetet më të mira në botë, Tirana ngjitet me 22 vende

Sipas të famshmes ‘TripadvisorTirana ka fituar pikë duke u renditur tashmë  e 179-ta në botë për mënyrën më të mirë të jetesës.

Shqipëria ka fituar 22 vende nga vendi 201 që ka qenë para nje viti.

Ne vendin e parë renditet Vienna e Austrisë për të dytin vit rradhazi, ndërsa në vendin e dytë duke fituar pesë vende, është tashme Melbourni i Austalisë.

Vendin e tretë e fiton Osaka e Japonisë, vendin e katërt Calgary në Kanada ndërsa vendin e pestë e fiton Sidnei.

Vendi i gjashtë fitohet nga Vancouveri i Kanadasë, ndërsa në vendin e shtatë dhe të tetë renditen njekohësisht Tokyo dhe Toronto. Vendin e nëntë e fiton Kopenhageni dhe vendin e dhjetë Adelaida e Australisë.

Sa i përket qyteteve fqinje, Athina renditet në vendin 147-të ndersa Prishtina në vendin 317-të.


TË NGJASHME