HomeLajmi i Fundit

Tróndit e reja: “Jam shëndruar në mumje”, i ndryshon fytyra çdo 1 orë

Komenetet e njerëzve të dashur lidhur me pamjen tonë, realisht kanë një ndikim shumë të madh. Besoj secilit prej jush i ka ndodhur që dikush t’i thotë “Oh sa qenke shëndoshur” ose “Qenke bërë një dorë” ose “Çe ke ktë fytyr si e sëmurë”, e shumë e shumë komente që ndonjëherë janë për humor, por kur përsëritet krijojnë një lloj psikoze negative tek secili.

I tillë ishte edhe rasti i një 37-vjeçareje, e cila duke u ndikuar nga fjalët e partnerit të saj, i cili shpesh nuk shfaqte pëlqimj për pamjen e saj, ka bërë që vajza t’i nënshtrohej disa operacioneve plastike. Svetlana, 37- vjeçarja, arkitekte në profesion e kreu këtë ndërhyrje kirurgjikale por rezultati ishte shumë larg asaj që ajo kërkonte. Pas operaqcionit ajo shprehet se kirurgu i saj mund të ketë përdorur ndonjë lloj ilaçi i cili ka çuar në plakjen e lëkurës së saj, dume e bërë atë të duket më e vjetër dhe aspak më e bukur. Këtë eksperiencë negative ajo e ka ndarë në rrjetet sociale transforimimin e saj të frikshëm. “Fytyra ime u tkurr si një mumifikim ,” shrehet 37-vjeçarja. Ndër të tjera, ajo është shprehur se brenda disa ditësh, lëkura rreth syve të saj ishte tharë plotësisht.“Kishte ndryshime të shpejta, çdo orë fytyra ime ndryshonte“, shprehet ajo.


TË NGJASHME