HomeModa

Truk që maskara të qëndrojë më gjatë sesa zakonisht

Ndoshta sapo keni dalë nga shtëpia dhe e keni vërejtur se si maskara ka filluar të largohet.

Por, fatmirësisht ekspertët e makijazhit kanë ndarë me ne një truk jashtëzakonisht të thjeshtë që do t’ju ndihmojë ta zgjidhni këtë problem.

Përderisa maskara e freskët është gjithmonë opsioni më i mirë, ekziston një metodë që do t’jua bëjë maskarën të zgjasë dyfish më shumë sesa zakonisht.

Truku është ky:

– Fillimisht sigurohuni se maskara është e mbyllur mirë

– Pastaj  maskarën vendoseni në një gotë me ujë të nxehtë

– Lëreni  të zhytet në ujin e nxehtë për dy deri në tre minuta

– Aplikojeni maskarën!

Me këtë metodë maskara do t’ju qëndrojë më gjatë sesa zakonisht!


TË NGJASHME