HomeLifestyle

Truke të dobishme për një jetë më të lehtë

Ne kurrë nuk e dimë kur mund të na duhet një zgjidhje e thjeshtë për ta bërë më të lehtë jetën tonë të përditshme. Truket praktike mund t’ju vijnë në ndihmë kur nuk keni ndryshimin e duhur për të zhbllokuar një karrocë supermarketi ose nëse keni nevojë për t’i pastruar gjërat. Shpesh, zgjidhja është përpara nesh dhe e zgjidhshme me ndihmën e objekteve të ndryshme shtëpiake.

Për të siguruar që të jeni gjithmonë të përgatitur, ne kemi bërë një listë të trukeve më të dobishme që mund t’iu duken të dobishme çdo ditë.

1. Përdorni çelësin tuaj për të zhbllokuar një karrocë.
2. Përdorni një qindarkë për t’i bërë tulipanët të qëndrojnë drejt.
3. Bëni fotografi të kartave të pikave të dyqanit tuaj.
4. Përdorni një furçë dhëmbësh për të futur fijen e perit në gjilpërën tuaj.
5. Përdorni pastë dhëmbësh për të pastruar lugët me njolla çaji.
6. Shtoni pak sheqer në ujin e luleve tuaja për t’i ringjallur ato.
7. Priteni në majë një shkrepse për ta ndezur në erë.
8. Përdorni tableta protezash për të hequr njollat ??e djersës nga rrobat.
9. Përdorni një pasqyrë për të treguar nëse linjat e shtratit janë të lagura.
10.


TË NGJASHME