HomeLifestyle

Truku i thjeshtë që i heqë rrudhat te rrobat brenda pak minutave

Nëse nuk keni edhe aq kohë por duhet të vishni rroba të hekurosura e pastruara mirë, atëherë ekziston një truk i thjeshtë që nuk kërkon t’i shpenzoni shumë minuta për t’i hekurosur rrobat.

Thjesht duke i vendosur 2-3 kuba akulli në tharëse të rrobave dhe duke e vendosur atë në temperaturë të lartë, rrudhat në rroba largohen.

Persona të panumërt në internet e kanë testuar këtë metodë të pazakonshme, ndërkaq rezultatet kanë qenë impresionuese.

Por, si funksionon ky truk?

Magjia ndodh kur akulli shkrihet nga nxehtësia e makinës dhe shndërrohet në ujë e pastaj në avull, duke e kryer të njëjtën punë që do ta kishte kryer edhe hekuri.

Tharësja e rrobave i avullos rrobat në atë mënyrë që ato të mos jenë të rrudhosura.

 


TË NGJASHME