HomeLifestyle

Truku ideal që mos t’ju vrasin më këpucët

Keni blerë këpucë të reja, dhe ju vrasin këmbët.

Ne ju tregojmë një mënyrë të thjeshtë për këtë problem. Ajo cfarë ju nevojitet janë një palë corape të trasha dhe tharësja e flokëve.

Vishni çorapet e trasha dhe fusni këmbët në këpucët tuaja te ngushta, pjesën që ju shkakton më shumë dhimbje ngroheni me tharsen e flokëve me ajër të nxehtë.

Derisa e bëni këtë, kohë pas kohe shtrini shputat derisa të mos ftohen krejtësisht.

Hiqini çorapet dhe shikoni rezultatin.

Nëse këpucët tuaja janë ende të ngushta, përsëriteni procedurën derisa të arrini rezultatin


TË NGJASHME