HomeTeknologji

Twitter mundëson të bëhet një postim, brenda një të vjetri

Para shumë kohësh në fillimet e veta, Twitter ishte një rrjet social që kërkonte vetëm postime të shkurtra.

Kjo kohë tashme ka kaluar dhe rrjeti dëshiron ta ndryshojë këtë, duke mundësuar të bëhen më shumë postime.

Brenda një postimi të vjetër, mund të bëhen edhe postime të reja, gjë që është shumë e lehtë dhe e kthen sërish vëmendjen në një postim të dikurshëm.

Forma se si mund të realizohet, është shpjeguar në mënyrë vizuale nga Twitter, në mënyrë që të jetë më e lehtë, kryesisht për përdoruesit e rinj të këtij rrjeti.


TË NGJASHME