HomeLajmi i Fundit

U ákuzua se vódhi dritat e Krishtlindjeve, infermierja fiton shumën kolosale në gjýq me argumentin…

Një grua nga Alabama është shpërblyer me 2.1 milionë dollarë pasi u ákuzua në mënyrë të rreme për vjèdhje dhe u kërcënúa atë me veprime ligjore dhe gjóbë 200 dollarë, që ishte më shumë se vlera e “mallrave të vjedhura” të supozuara.

Infermierja ngriti një pádi kundër supermarketit duke pretenduar se në nëntor 2016, ajo u árrestua për vjèdhje të disa sendeve ushqimore, pavarësisht se kishte paguar për to.

Ajo u árrestua me urdhër për vjedhjen e sendeve ushqimore me vlerë 48 dollarë në dyqan – 11 artikuj gjithsej, duke përfshirë dritat e Krishtlindjeve, një copë bukë dhe drithëra.

Më pas, të hënën, një juri e Qarkut Mobile vendosi njëzëri në favor të Infermieres, e cila, sipas dosjes gjýqësore, përdori linjën e vetë-pagesës dhe shoqërohej nga burri i saj Ed dhe tre fëmijët gjatë përfundimit të transaksionit të saj.


TË NGJASHME