HomeSociale

U deklarua si viktima e 5-të, MSH: Në vdekje klinike

Ministra e Shëndetësisë ka ndryshuar njoftimin 61-vjeçarit nga Tirana, i cili u deklarua si viktima e 5-të e koronavirusit në Shqipëri.

Ajo ka deklaruar tashmë se nga puna dhe përpjektjet e jashtëzakonshme të mjekëve ai nuk ka ndërruar jetë, por është në vdekje klinike.

“Pacienti 61-vjeçar i raportuar nga spitali infektiv ka pësuar vdekje klinike, mjekët përpjekje të jashtëzakonshme për ta kthyer në jetë! Por gjendja mbetet tepër e rëndë! Pas pak mjekët në një prononcim”, thuhet në njoftim

K.S/ GotaNews


TË NGJASHME