HomeLajmi i Fundit

U dënua për lidhje me ISIS-in, Verdi Morava në grevë urie

I dënuar për rekrutim luftëtarësh për ISIS-in në Shqipëri, Verdi Morava që prej 25 shkurtit ka hyrë në grevë urie. Morava pretendon se nuk i miratohet leja shpërblyese dhe për këtë arsye ka marrë këtë vendim ekstrem.


Ndërkohë kujtojmë se Verdi Morava është dënuar me 10 vite burg, pasi akuzohet për rekrutim të personave për kryerjen e veprave me qëllime terroriste.