HomeShëndeti

Uji i trëndafilit sjell këto të mira për lëkurën tuaj

Në Ditën e Shën Valentinit  shihni më shumë trandafila se asnjëherë tjetër. Por, fuqia e një trëndafili mund të zgjasë shumë më shumë se një buqetë e 14 shkurtit dhe nuk po flasim për të varur disa lule me kokë poshtë në mur për t’u tharë. Në vend të kësaj, mund të përdorni vajin e trandafilit. Më poshtë, Haven Spa NYT ka treguar gjithçka që ju duhet të dini për këtë përbërës.

Cilat janë përfitimet e vajit të trëndafiluar?

Image result for uje trendafili

 

Përfitimet përfshijnë ndihmën për shërimin e lëkurës nga plagët dhe hidratimin e saj, luftimin e inflamacionit, lehtësimin nga stresi dhe ndihmesë në qarkullimin e gjakut. Ju mund të përdorni këtë vaj trëndafili në mënyra të ndryshme. Aplikoni atë drejtpërsëdrejti në lëkurë ose shtoni disa pika në kremin tuaj, ose shampon

.


TË NGJASHME