HomeLajme

Urdhri i ministrisë së Shëndetësisë, lejohet hapja e këtyre bizneseve

Maat për parandalimin e koronavirusit, kanë bërë që rregullat për qytetarët të ashpërsohen shumë së fundmi. Megjithatë, për bizneset është vendosur një farë lehtësimi.

Në një urdhër të Ministrisë së Shëndetësisë, gomisteritë, kancelaritë dhe libraritë duke filluar që sot do të hapen me orarin e kufizuar, prej orës 05:00-13:00.


TË NGJASHME