HomeSociale

Urdhri i Ministrisë së Shëndetësisë, shtyhen sërish datat për hapjen e aktiviteteve dhe lëvizjen e lirë

Ministria e Shëndetësisë, ka publikuar pak më parë urdhërat e rinj, ku është vendosur për një datë të re për hapjen e disa aktiviteteve, si dhe pë lëvizjen e lirë. Në urdhërin e parë ishte vendosur data 3 prill, por mesa duket kjo datë është shtyrë për një afat kohor të pacaktuar.

Në vendim thuhet se data 3 prill zëvendësohet me ‘deri kur të përfundojë gjendja e pandemisë të shkaktuar nga infeksioni i COVID-19”.


TË NGJASHME