HomeLajmi i Fundit

Urgjencat shëndetësore/ Rama tregon numrin tjetër ku mund të telefononi

Edi-Rama

“Për të mos mbingarkuar 127-ën numrin e urgjencës kombëtare, ju keni në dispozicion këtë numër ku mund të kërkoni sqarime që nuk lidhen me një emergjencë shëndetësore” kështu shkruan në postimin e tij në Facebook, kreyministri Edi Rama.

Ministria ka vënë në dispozicion një linjë të gjelbër FALAS 0800 40 40 për çdo qytetar që kërkon informacon apo këshilla në lidhje me COVID-19.

Kjo linjë do të shërbejë:

  • Si të përfitojnë të sëmurët kronikê barnat me rimbursim.
  • Vendosje kontakti me mjekun e familjes
  • Këshilla si të sillemi gjatë qarkullimit të COVID-19

Por nëse qytetarët kanë shenja të sëmundjes dhe për rastet e urgjencave duhet të telefonohet numri unik i urgjencës kombëtare 127!

M.H/ Gotanews