HomeShowbiz

Urimi i veçantë i Barack për ditëlindjen e Michelle

Michelle e Barack Obama janë një çift për tu pasur zili, mjaft i komentuar por edhe mjaft i dashur e popullor në botë.

Ish-çifti presidencial, janë njohur për dashurinë që kanë për njëri-tjetrin dhe shprehjen në publik. Michelle ditën e sotme ka ditëlindjen.

Bashkëshorti i saj, Barack Obama, e ka uruar përmes një postimi në instagram ku shkruan: Në çdo skenë, ti je ylli im, Michelle Obama! Gëzuar ditëlindjen, beb!


TË NGJASHME