HomeSociale

Urimi për Ditën e Verës/ Ambasada e SHBA-së, mesazh inkurajues

Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, ka uruar nëpërmjet një postimi në Facebook shqiptarët me rastin e Ditës së Verës. Në mesazhin e Ambasadës, shkruhet se të gjithë sëbashku do i kalojmë këto ditë të vështira dhe çdo gje do i kthehet normalitetit.

Urimi i plotë:

Gëzuar Ditën e Verës! Ambasada e SHBA i uron të gjithëve një ditë vere të qetë dhe të sigurtë në shtëpi! Pasi kjo periudhë e vështirë të kalojë, ne do ta mirëpresim verën të gjithë së bashku, me krahë dhe zemra të hapura!

??? ? Gëzuar Ditën e Verës! Ambasada e SHBA i uron të gjithëve një ditë vere të qetë dhe të sigurtë në shtëpi! Pasi kjo…

Posted by U.S. Embassy-Tirana on Saturday, March 14, 2020

TË NGJASHME