HomeTeknologji

Ushtria amerikane teston “mjetet e rënda”

Komanda e Testimit Operacional të ushtrisë amerikane tashmë ka filluar testimin e variantit të fundit të familjes së automjeteve luftarake Bradley M2A4.

Në mjediset e Regjimentit të 3-të të Kalorësisë të Divizionit të parë të Kalorësisë të Ushtrisë Amerikane në bazën ushtarake Fort Hood në Teksas , po zhvillohen provat e Bradley M2A4.

Ajo çfarë modifikimi i serisë A4 përfshin është instalimin e një motori të ri me 8 cilindra Cummins VTA903E-T675 me naftë me një kapacitet prej 675 kuaj fuqi dhe një transmetim hidraulik të ri HMPT-800-3ECB.

Versioni i ri i Bradley është sistemi më i mirë i automjeteve luftarake në botë. Kjo është pika ku vendos theksin kompania.

Bradley M2A4 përmban elektronikën më të fundit të digjitalizuar për ndërgjegjësimin optimal të situatës, lidhjen e rrjetit dhe komunikimin brenda ekipit.

Risia e Bradley M2A4 , ndryshe nga paraardhësi i tij është se përbëhet nga kontrolli i plotë i zjarrit balistik i vendosur në një njësi të re qendrore të përpunimit, ndjekja e shënjestrës, rregullimi automatik i shënjestrës së armës dhe aftësia e gjuajtjes vrasëse.


TË NGJASHME