HomeModa

Vajza, pasi të lexoni këtë, nuk do të vishni më kurrë reçipeta

Reçipetat kanë ekzistuar që prej kohës së Greqisë së lashtë. Sot gratë nuk i ndajnë nga përditshmëria e tyre dhe besojnë fort se duke i veshur kanë disa përfitime që na interesojnë të gjithave. Po sikur t’ju japim një lajm edhe më të mirë?

Jemi përpjekur të përmbledhim disa këshilla për reçipetat që duhet t’i dini:

1. Qarkullimi i gjakut do të përmirësohet

Është e rëndësishme të ndihemi rehat me çfarë veshim, por reçipetat shtrëngojnë gjithnjë dhe ky është fakt. Ky shtrëngim, sado i vogël të jetë e ngadalëson qarkullimin e gjakut.

2. Do të flini më të qeta

Të flesh me reçipeta nuk ndikon në mbajtjen mirë të gjoksit.

Image result for foto kur flem me recipeta

3. Gjoksi mund të rritet.

Image result for sutjena me mbushje


Sutjenat me mbushje nuk janë zgjedhja perfekte. Nëse doni një gjoks më të plotë, hiqini fare!

4. Gjoksi do të jetë edhe më i fortë dhe i ngritur se më parë
Nëse s’vishni reçipeta, gjoksi do të ngrihet 7 milimetra nga ç’ishte më herët.

Image result for sutjena me mbushje

TË NGJASHME