HomePsikologji

Vajza, vëmendje! 10 gjërat të cilat meshkujt dëshirojnë që ju t’i bëni në shtrat

Sigurisht që asnjë mashkull mund të mos i ngjajë një tjetri për nga karakteri. Por me siguri që meshkujt kanë shumë gjëra të përbashkëta për sa i përket dëshirave të tyre seksuale. Nëse do të dish se çfarë pret një mashkull në shtrat nga partnerja e vet, më poshtë po ju listojmë 10 dëshirat e tij kryesore seksuale:

1. Ai do që partnerja e tij ta dëshirojë atë

Femrave mund t’ju duhet pak më tepër kohë për të ardhur në formën e duhur, por duhet ta dish se nëse do ta bësh një mashkull për vete, tregoji atij se sa shumë e dëshiron atë seksualisht dhe ai do të jetë i gjithi yti.

2. Ai do që seksi të jetë argëtues


Ai urren seksin e mërzitshëm e pa fjalë dhe pret nga partnerja e tij që seksi të jetë plot humor dhe shumë argëtues, dhe mbi të gjitha që partnerja e tij të ndihet e qeshur dhe e lumtur.

3. Ai dëshiron që partnerja ti tregojë atij dëshirat e veta seksuale

Një mashkull arrin kënaqësinë më të madhe seksuale kur edhe partnerja e tij arrin në orgazmë. Prandaj tregoji atij se çfarë të pëlqen dhe çfarë jo, për të krijuar sa më tepër afrimitet së bashku.

4. Ai dëshiron që partnerja ta joshë atë

Atij i pëlqen të vështrojë partneren e vet teksa ajo është duke e joshur. Kjo e bën atë të ndihet i dëshiruar, i llastuar nga partnerja e vet dhe sigurisht, i rrit dëshirën seksuale.

5. Ai dëshiron që partnerja të jetë lozonjare me të

Një femër lozonjare, e cila e di se çfarë ai dëshiron, është gjithnjë dëshira e çdo mashkulli. Prandaj nëse do ta bësh partnerin tënd për vete, bëhu me raste edhe pak lozonjare dhe “kokete”.

6. Ai dëshiron të përjetojë seks të tipit “ Uau, çfarë ishte kjo”

Herë pas herë mundohu ta surprizosh partnerin tënd me një pozë të re apo me një sjellje krejt ndryshe nga zakonisht, duke e lënë atë pa fjalë. Kjo gjë do ta “çmendë” atë dhe do ta bëjë të mendojë gjatë për atë seks fantastik me ty.

7. Ai dëshiron diversitet

Mundohu të krijosh situata diverse dhe të reja seksi me partnerin tënd, pasi meshkujve ju pëlqejnë situatat e reja në jetën tuaj seksuale dhe e urrejnë monotoninë.

8. Ai dëshiron seks të papritur

Nëse vertetë dëshiron ta bësh partnerin tënd për vete, një ide fantastike do të ishte seksi i parpitur në vende dhe poza që nuk i keni provuar më parë.

9. Ai dëshiron të “zotërojë” partneren e vet

Për një mashkull është shumë e rëndësishme ta dijë se partnerja e tij i përkët vetëm atij. Prandaj krijo situata të tilla seksuale ku ti theksosh atij diçka të tipit : “Hjde më merr, unë jam e gjitha jotja”.

10. Ndonjëherë ai nuk do të bëjë asgjë

Mashkullit i pëlqen që me raste mos të bëjë asgjë e t’ia lëjë çdo gjë në dorë partneres së vet. Prandaj mere vet drejtimin në dorë dhe tregoji atij anën e një seksi fantastik kur ti je në krye.


TË NGJASHME