HomeModa

Vajzat kanë një kërkesë të çuditshme për te doktori plastik

Vajzat kanë një kërkesë të pazakontë për doktorët plastikë. Ato paraqiten me një foto të tyre të realizuara me filtër Snapchat-i dhe kërkojnë që fytyra e tyre të duket ashtu.

Praktikisht ato kërkojnë hundë më të drejtë, lëkurë më të pastër, buzë të trasha dhe nofulla më të ngushta. Doktori plastik, Tijion Esho, e quajti këtë gjë dismorfia e Snapchat-it, pasi vuri re që një numër i madh vajzash, të moshës 18-25, po i drejtoheshin klinikës së tij me këtë kërkesë.

 


TË NGJASHME