HomeShowbiz

Valbona Selimllari ka bërë ndërhyrje për të hequr rrudhat!

Valbona Selimllari na ka habitur shpesh me faktin që te ajo vitet nuk lënë asnjë shenjë, dhe ajo ende mbetet një ndër gratë më të bukura shqiptare.

Rrudhat apo  rrathët e zinj poshtë syve janë inevidentë në fytyrën e saj, sikur të mos mbushë 47 vjeçe këtë vit, por sikur qëndron gjithmonë te të 20-tat.

Sekreti qëndron te një ndërhyrje me gjilpër.Kjo e fundit në fakt është një teknikë mjekësore, që nënkupton injektimin me gjilpërë të masës në formë xheli steril dhe me bazë acidi hyaluronic.

Lënda që injektohet në fytyrë mbi indet redukton rrudhat në lëkurë nëpërmjet hidratimit dhe restaurimit dermal të indeve.

Më në fund e kuptuam të vërtetën e lëkurës perfekte të saj!


TË NGJASHME