HomeTeknologji

Vapa do të trokasë së shpejti/ Ja si mund ta bëjmë mjedisin e punës më të rehatshëm

kondicioner carrier

Kushtet e punës janë arsyeja kryesore që ndikon në mënyrë direkte në procesin e punës të çdo biznesi. Duke filluar nga bizneset me te vogla siç mund të jetë lokali poshtë shtëpisë e deri tek fabrikat dhe qendrat tregtare të mëdha në të gjithë botën, kanë nevojë për një sistem kondicionimi professional për të sigurar një afër të pastër dhe atmosphere komode për punonjësit dhe klientët e tyre.

Të gjithë sipërmarrësit e dinë rëndësinë e ruajtjes së niveleve të larta të produktivitetit në vendin e punës. Është absolutisht jetësore që produkti ose shërbimi juaj të dallohet nga turma. Kjo do të thotë që punonjësit tuaj duhet të punojnë në një mjedis që është i favorshëm për produktivitetin.

Puntorë produktiv

Studimet tregojnë se një vend i mbinxehur i punës ndikon negativisht në produktivitet. Punonjësit humbin të paktën një orë nga koha e tyre për shkak të nxehtësisë së tepërt. Trupi i njeriut shpërqendrohet dhe bezdiset lehtësisht kur i duhet të kushtojë energji për të rregulluar temperaturën në nivelet e dëshirueshme.

Kur temperatura është shumë e lartë, punëtorët do të ndjehen të përgjumur dhe do të luftojnë për të punuar për shkak të zvogëlimit të niveleve të përqendrimit. Temperatura duhet të jetë fikse e vendosur- as shumë e lartë dhe as shumë e ulët! Shumë shkencëtarë pajtohen se temperatura perfekte është rreth 20 deri në 21 gradë. Sistemet e kondicionimit ju ndihmojnë të rregulloni temperaturat brenda këtij kufiri.

Kliente te kënaqur

E njëjta gjë vlen dhe për klientët të cilët kalojnë kohën në ambjentet e biznesit tuaj. Një ambjent me temperaturë ideale të fton të rrishë sa më shumë dhe me rritjen e kohëzgjatjes së klientit brenda biznesit rriten mundësitë e fitimit.

Ju nuk doni që klientët e ardhshëm të ndjehen të dekurajuar për shkak të temperaturave të pafavorshme. Klientët kanë nevojë për një ambient pozitiv për të qënë në favorin tuaj. Shumë nga klientët tuaj të ardhshëm, veçanërisht ata që shpresojnë të qëndrojnë për një kohë të gjatë, do të dëshirojnë të vizitojnë zyrën tuaj dhe nëse zbulojnë se mjedisi nuk ka pajisje themelore siç është një kondicioner, kjo mund të jetë thjesht arsyeja për të shmangur biznesin tuaj.

Ajer cilësisht më i pastër

Sistemet e kondicionimit pastrojnë ndotjen në vendin tuaj të punës. Njerëzit e sëmurë që janë infektuar me sëmundje ngjitëse në vendin e punës mund ta përhapin atë përreth dhe të ndikojnë në nivelet e produktivitetit të kompanisë tuaj. Instalimi i një sistemi kondicionimi është një mënyrë për ta ndaluar këtë. Ato, jo vetëm që ftohin ajrin, por edhe e pastrojnë atë me një teknologji të sofistikuar të integruar në mënyrë që punonjësit tuaj të marrin frymë me ajër të pastër dhe të pastër.

Vendi ku duhet të merni Sistemin e Kondicionimit tuaj

Albanian Contracting është kompani me experiencë pesembedhjete vjecare në tregun e sistemeve të kondicionimit në Shqipëri dhe është përfaqësuesi i i kompanisë lider në botë Carrier-Toshiba Air-Conditioning.

Sistemet e fjalës së fundit të teknologjisë në botë janë tashmë të mundura për biznesin tuaj, në mënyrë që punonjësit dhe klientët tuaj të ndjehen të vlersuar. Te Stela resort, Tirana International Hotel, Spitali Amerikan, Mondial Hotel dhe Banka e Shqiperise janë disa nga klientët e kënaqur të Albanian Contracting.

Shumëllojshmëria e sistemeve që ofron Albanian Contracting janë si më poshtë:

Impiante teknologjike, termike dhe te kondicionimit per objekte civile, tregetare, industriale, qendra spitalore.

Impiante kondicionimi ajer-uje dhe uje-uje si: chiller, pompe nxehtesie me kompresore
scroll dhe vide, me kapacitete nga 5.0-1980 kë
· Impjante kondicionimi gaz-gaz: VRV Pompe Nxehtesie Inverter
· Impjante te trajtimit te ajrit me AHU (njesi trajtimi ajri) dhe pompe nxehtesie, Rooftop
· Impiante termike me shtrim serpentinash nga dyshemje per ngrohje dhe ftohje
· Impiante kondicionimi me kondicionere (zgjerim direkt) te eficences se larte, splite te
vecante dhe multi- split
· Sisteme ftohese per dhoma serveri dhe UPS


Impiantet Mekanike

· Impjante teknologjik, termik dhe te kondicionimit
· Impjante hidro-termosanitare dhe mirmbajtja e tyre
· Furnizim me uje dhe trajtim te ujit sanitar
· Ndertimi I impjanteve te ujit te pijshem dhe pastrimi I tij
· Ndertimi i impjanteve mbi panelet diellore
· Trajtimi I pishinave
· Sistemet e shatervaneve
· Shkarkime ujrashste te trajtimit te ujrave te zeza
· Impjante ngritese transportuese (ashensore, shkalle levizese, transportues)
· Sisteme antizjarr me Hidrante, Sprinker
· Sisteme antizjarr me shkume sipas certifikimit FM, CE dhe UL
· Sistemet e furnizimit me gaz (qendrat spitalore)
· Impjantet e sistemve ftohese per serverat dhe dhomat frigoriferikeI

Albanian Contracting e gjeni në Sheshi Karl Topia, Rrethi i Zogut të Zi, Tiranë. Për më shumë info telefoni në numrin 355 42 404 115 dhe vizitoni websitin zyrtar www.carrier.al


TË NGJASHME