HomeShowbiz

Vazhdojnë zhveshjet në “Përputhen”/ Jasmina harron Andin, zhvesh Erlindin

Duket se takimi i Jasminës dhe Erlindit shkoi mjaft mirë në puntatën e djeshme të emisionit “Përputhen”. Të dy u panë se kanë pëlqim ndaj njëri tjetrit.

Ndërsa Jasmina e çoi një hap më tej, duke e zhveshur Erlindin.

Biseda

Erlindi O sa era e mirë të vika, vajza ka nevoja vetëm për parfum

Jasmina: Po hë Erlind na shkunde na tunde, na freskove
Erlinid: seriozisht e ke me ato zgjedhjet

Jasmina: Po ti ke ndenjur urtë
Erlindi: Hajde të ngroh pak, je bërë shumë e bukur sot. se tani po të shoh më mirë. Po më pëlqen shumë ky takimi

Erlindi: Takimi i parë ishte surprizues, po e prisja kontaktin fizik me Jasminën

Mevlani: A ke pëlqim apo e bënë për inat

Erlinid: Nëse Jasmina s’do donte s’do kishte ndodh gjë

Arjani: Erlindi ishte më i dhënë në këtë takim, duket që ka pëlqim këtu. S’mdendoj që ka qenë për xhelozi. Sikur kishte eksitim mes jush


TË NGJASHME