HomeUdhëtime

Vendet më romantike në botë në të cilat ja vlen të bëhet një propozim për martesë

Ndonjëherë të bësh një propozim për martesë është shumë më e vështirë nga sa e kemi menduar!

Por në të gjitha rastet vendi është ai i cili i jep një vlerë të shtuar propozimit, duke e bërë atë të paharrueshëm për jetë të jetëve.

Në këtë artikull do të listojmë disa vende përrallore në të cilat padiskutim ja vlen që të bëhet një propozim për martesë.

Nëse ju që po na lexoni jeni meshkuj dhe keni në plan që t’i propozoni personit që keni në krah, bëni mirë që t’ju hidhni një sy fotove të mëposhtme…

Paris, Francë

Hawaii, SHBA

Bahamas

Vanua Levu, Fiji

Shtëpi

Bali, Indonezi

New York, SHBA

Ujëvara e Niagarës, Amerika e veriut

Sydney, Australi

Edinburgh, Skoci

Las Vegas, SHBA


TË NGJASHME