HomeUdhëtime

Vendet më të bukura në botë, për të festuar Vitin e Ri

Koha po ecën shumë shpejt dhe ja ku jemi në sezonin e festave. Për të kaluar një fundvit të magjishëm, Gota News ju sugjeron disa nga qytetet më të bukura në botë, për t’i vizituar. Shikoni vendet më poshtë.

New York (Rockefeller Center)

Talin, Estoni

Kubek, Kanada

Belgjika

Boston

Edinburg, Skoci

Nuremberg, Gjermani

Roma, Itali

Rovaniemi, Finlandë

Reykjavik, Islandë

Pragë, Çeki

Kopenhagen, Danimarkë

Salzburg, Austri

Londër

Strasburg, Francë


TË NGJASHME