HomeSociale

Vendimi/ Aktori i humorit shkarkohet nga detyra si drejtor

Vetëm një vit qëndroi në krye të Qendrës Kombëtare t? Kulturës për Fëmijë dhe Teatrit t? Kukullave, për të vijuar garën për kryetar të Bashkisë së Kolonjës.

Ish-aktori i “Portokallisë”, Erion Isai, është shkarkuar sot nga detyrim me vendim të Këshillit të Ministrave si drejtor, vendim i cili hyn në fuqi menjëherë.

Nëse votimet e 30 qershorit nuk shtyhen, Isai e ka të garantuar postin e kryebashkiakut duke qenë se mungon në garë kundërshtari politik.


TË NGJASHME