HomeLajme

Vendimi i studentëve: Protestë deri të premten, aksioni vijon në janar

Studentët kanë marshuar edhe këtë të mërkurë në drejtim të Kryeministrisë.

Sot studentët kanë nënshkruar një peticion sipas të cilit vendosin që të bojkotojnë auditorët deri në plotësimin e kërkesave.

Ata kanë vendosur që protestat të zgjasin deri të premten dhe më pas të vijojnë edhe pas pushimeve.

Peticioni u nënshkrua nga studentët e Fakultetit të Shkencave Sociale të cilët kanë kërkuar gjithashtu që të rrëzohet ligji i Arsimit të Lartë.

Ndërsa studentët e Fakultetit të Gjeologjisë, pas takimit që zhvilluan vendosën që ditën e sotme të mos bllokojnë rrugët.


TË NGJASHME